Eyeliner in še nekateri drugi kozmetični produkti za poudarjanje oči

Pri ličenju potrebujemo kar nekaj kozmetičnih izdelkov. Navadno jih hranimo na enem mestu, na primer v toaletni oziroma kozmetični torbici. V njej pa zagotovo ne smejo manjkati niti produkti za poudarjanje oči. Med njimi je tudi eyeliner, ki ga uporablja večina žensk.

Čeprav je eyeliner, vsaj tako menijo začetnice v ličenju, za nanašanje precej zahteven in je zato treba imeti že kar spretne roke, pa je takšen kozmetičen produkt skorajda nujen, saj na obrazu lahko ustvarja prave male čudeže.

 

Kje se lahko najhitreje naučite spretnega ličenja – tudi s pomočjo eyelinerja

Nekoč so vas ličenja lahko naučile le kozmetičarke oziroma za to usposobljene osebe, ki ste jih morali obiskati oziroma so se na vašo željo oglasile tudi pri vas doma. Učenje je morda potekalo v obliki kakšnega tečaja ali dveh, za katerega ste morali odšteti kar nekaj denarja.

Dandanes pa se lahko vrhunskega ličenja naučite kar preko videov, ki jih najdete na spletu. Če torej v tem hipu nimate prave ideje, kako bi uporabili eyeliner, potem lahko najdete video, kjer vam bodo postopek mazanja z njim pokazali po korakih.

 

S čim vse lahko učinkovito poudarimo svoje oči

Seveda je eyeliner le eden od make up izdelkov, ki dobro poskrbi za prečudovit videz naših oči oziroma našega pogleda. Po drugi strani pa so na voljo še drugi izdelki za ličenje okoli predela oči. Med najbolj priljubljenimi so črna barvica, senčke različnih tekstur, ne nazadnje tudi maskare.

Seveda pa je treba nekatera omenjena ličila za oči nanašati s posebnimi pripomočki. To še posebej velja za senčke, kjer je treba uporabiti tudi primerne čopiče. Po drugi strani pa sta eyeliner in maskara zasnovana tako, da ju lahko uporabimo povsem samostojno. Na koncu dneva pa je vendarle pomembno, da imamo tudi za ta dva izdelka pripravljene primerne odstranjevalce ličil. Te lahko kupite v najrazličnejših oblikah, na primer v obliki čistilnih robčkov ali pa krem.

Leave Comment